De Wadden in vogelvlucht

Bertina Mulder behoort tot de geselecteerde groep van 13 schrijvers die een kort verhaal mogen aanleveren voor de verhalenbundel De Wadden in vogelvlucht. Deze bundel is de derde in de serie Eilandverhalen, die allemaal als thema de Wadden(eilanden) hebben. De serie is een initiatief van Marelle Boersma (oprichter van de Online Schrijfschool en schrijver van de populaire Vertrekthrillers). Van elk verkocht exemplaar (€ 14,95) wordt 1 euro gedoneerd aan een goed doel dat een relatie heeft met de Wadden en de natuur, bij deze bundel is dat de Stichting Texel Vogeleiland.

De schrijvers, van wie velen al één of meerdere boeken en verhalen hebben gepubliceerd, kwamen in juni 2021 bijeen op Texel om research te doen en te schrijven aan hun korte verhalen. Het was een inspirerende midweek, waarbij veel werd gespard over elkaars verhalen en de techniek van het korte verhaal aan de orde kwam. De titel van Bertina’s bijdrage aan de bundel is inmiddels bekend: Muibui.

Op zaterdag 27 november 2021 is de officiële presentatie van de bundel. Het boek wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij, waar het nu al beschikbaar is als pre-order. Een gesigneerd exemplaar is te reserveren via het mailadres van Bertina Mulder: info@bertinamulder.nl of via het bestelformulier op deze site.
De twee andere titels in de serie Eilandverhalen zijn Paal 15 (2018) en Aangespoelde verhalen (2019).
Like onze facebookpagina De Wadden in vogelvlucht